Peugeot 5008: Achterklep 5008 gaat niet open

Bouwjaar: 2010

De achterklep is niet handmatig te openen. Schakelaat in handgreep functioneerd prima, motortje in slot wordt ook bediend, is hoorbaar, maar klep zit muurvast. Ook gaat de auto pas op slot als er met veel kracht tegen de klep geduwd wordt, zowel met afstandsbediening, als met sleutel.

Inbouwtechniek Oss

Geplaatst door Inbouwtechniek Oss (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 5008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

schade gehad ?

trucker0werner (0) PRO, 12 jaar geleden

zit er niks klem tussen de klep
hebben jullie de 5008 verbouwd

centrale vergrendeling gaat er pas op als de klep goed dicht is
staat een deur open dan doet hij het niet
als je de klep opent zal deze goed dicht moeten gedouwd worden om te kunnen openen

je zegd zelf dat klep goed werkt
enige is kijken waar hij klemt
zie je niks dan voorzichtig kijken of je met wat meer geweld van binnen uit kan duwen terwijl iemand anders van buiten open maakt

ik kan niks anders bedenken dat de klep klem zit
zie je dat hij bij slot klemt dan zou je de bekleding tegen de klep eraf moeten halen en dan slot vernielen om zo handmatig van binnenuit de slot te bedienen

j@n-willem (0) PRO, 12 jaar geleden

Van binnen uit is de klep te openen dit kan al vanaf een 206 volgens mij met een lamp en een fittingdraaier gewoon bij het slot zit een klein oogje heen en weer en klaar. je hoeft NIKS te slopen. succes.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 5008 of stel zelf een nieuwe vraag.