Peugeot 406: Airbaglampje van 406 knippert

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: HDI 80KW

Sinds kort knippert het airbaglampje van mijn 406 SV Break HDI 80KW. Nu weet ik dat er eventueel een draad onder een van de stoelen gesoldeerd moet worden, maar ik weet niet welke...
Er lopen verschrikkelijk veel draden , want mijn auto is van het type SV met electrische bediening van de voorstoelen. De Haynes gids maakt mij niet wijzer.
Wie weet raad?

Donkeyman53

Geplaatst door Donkeyman53 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

lpersoons (0) PRO, 16 jaar geleden

Een kabelbundeltje dat bestaat uit twee draden. Ergens onder je stoel zit een oranje connector, die knip je er tussenuit en verbind je bij voorkeur met een speciale soldeerconnector (waterdicht) weer met elkaar. Wel ff accu loskoppelen!!!

Donkeyman53 (0), 16 jaar geleden

[quote=lpersoons]Een kabelbundeltje dat bestaat uit twee draden. Ergens onder je stoel zit een oranje connector, die knip je er tussenuit en verbind je bij voorkeur met een speciale soldeerconnector (waterdicht) weer met elkaar. Wel ff accu loskoppelen!!![/quote]
Dank je voor je advies. Ik ga er mee aan de gang, hoe kom ik er achter welke stoel het is?

pieterp9094 (0) PRO, 16 jaar geleden

Doe ze maar allebei vroeg of laat komt die andere ook.

Ik heb destijds ook nog eenzelfde connector in de middenconsole gevonden die ook storingen gaf.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.