Peugeot 307: airco

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.o hdi 100kw

meeting geeft aan koelvloestof airco min40 is dit goed? en zo nee waar zit deze ?en kan dat storing in het motormanagement veroorzaken .of kan een onjuiste druk in de airco dit veroorzaken

antoonio

Geplaatst door antoonio (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

harry4203 (465) PRO, 15 jaar geleden

hoe en waar heb je dat gemeten, want ik begrijp eigenlijk niet helemaal wat je bedoelt.

hans4074 (0) PRO, 15 jaar geleden

Welke meeting heb je/is er dan gedaan?
Koelvloeistof airco??? Als de temp sensor koelwater van de motor echt defect is, geeft deze een waarde van -40 en dat geeft storing motormanagment.

antoonio (0), 15 jaar geleden

meeting is gedaan door een speciaal diagnosecentrum met bosch apperratuur alsje wilt kan ik je het adres geven. maar waar zit dit ding en kan ik die zelf vervangen?

hans4074 (0) PRO, 15 jaar geleden

Misschien kun je eerst eens uitleggen wat er aan de hand is en of dit speciale centrum met de airco of motor "bezig" is geweest?

antoonio (0), 15 jaar geleden

ik zal proberen het probleem uit te leggen met opstarten van koude motor storing elektronisch antidiefstalsysteem sleutel eruit even wachten storing weg.of rijden met storing erin na een paarkm haperen als ik het gas losliet roken haperen en aan en uitslaan airco. dus afzetten sleutel eruit en auto rijdt weer prima diverse sensor/egrs en dingen vervangen software opnieuw geinstalleerd teveel om op te noemen .dus ten einde raad specialist?deze diag onbekende fout die ook niet bekend was bij dealer/bosch etc dus toen alle waarden uitgelezen daar kwamen deze waarde tegen {deze man zit in geffen bij oss}
{zit geen alarm op}

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.