Peugeot 207 2009: Airco

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 8FS, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

Vorig jaar condensor vervangen.
Laatste tijd werkt de airco vaak niet, maar kan soms opeens weer werken. Meestal van korte duur. Bedieningspaneel uitgewisseld gaf geen resultaat. Iemand bekent met dit probleem of weet een oplossing? Is dit probleem uit te lezen of is dit werk voor de aicoboer .

ronjo

Geplaatst door ronjo , lid sinds 14 jaar geleden

2 Reacties

JGC, 6 maanden geleden

Uit laten lezen. Bij bepaalde storingscodes zal de ECU de airco niet in laten schakelen. Ik heb een thermostaat gehad die open bleef staan soms, zolang de storing gelogd was deed de airco niks.
Verder controleren of de fan wel werkt.

kaleido 1 PRO, 6 maanden geleden

En ondanks dat hij vorig jaar is gerepareerd, zou toch meteen laten controleren of er nog koudemiddel in zit.

    Als ie het zo nu en dan wel doet en dan weer tijdje niet zou dat niet aan het koudemiddel moeten liggen. Als er te weinig vulmiddel in het systeem zit hoor je dat wel, dan hoor je het stromen op de momenten dat je airco wel werkt. Heb vorige week mijn 206 laten vullen, daar kwam 230g uit en ging 680g weer in, suisde ook nogal. - JGC, 6 maanden geleden
    Als hij het wel doet is hij ijskoud, dus ik neem aan dat er dan genoeg koudemiddel in zit. - ronjo, 6 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.