Peugeot 308: appélverlichting werkt niet!

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5FX, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 110

Wij hebben een 308 CC en hebben LED lampjes van 21/5 watt geprobeerd voor de appélverlichting, i.v.m. de helderheid van het licht. Maar de lampjes werkten niet naar behoren, sterker nog de appélverlichting werkt nu helemaal niet meer, de 5 watt stadslichtjes branden wel, de appélverlichting werkt ook niet als ik het aanvink in de boordcomputer... wie heeft een idee hoe dit op te lossen!

1953Rijk

Geplaatst door 1953Rijk (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 308? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

j@n-willem (0) PRO, 5 jaar geleden

Juiste lampen monteren ipv van alie/wisch zooi. Maar doen ze het wel met de originele lampen?

1953Rijk (0), 5 jaar geleden

Jan Willem, ten eerste de lampjes waren geen Alie/wish zooi, maar we hebben ze getest bij Automat... , het werkte niet naar behoren. De 21 w brandde bij volle verlichting ipv bij uitgeschakelde verlichting in de auto-stand. Het lijkt een relais-probleem te zijn... want nieuwe originele lampjes werken wel als stadslicht bij ingeschakelde dimlichten, maar niet als appéllicht in de stand auto bij voldoende daglicht.

j@n-willem (0) PRO, 5 jaar geleden

Je hebt ze wel juiste manier geplaatst, 21/5 watt kun je met geweld op 2 manieren plaatsen.... of is het een 21/4 watt lamp die zijn ook in de markt. Je zegt een relais probleem,maar met de originele lampen, had je geen probleem(en) toch?
Gr jw

j@n-willem (0) PRO, 5 jaar geleden

Al vorderingen?

Hans4040 (310) PRO, 5 jaar geleden

Wederom geen antwoord...wordt een gewoonte geloof ik.
Jammer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 308 of stel zelf een nieuwe vraag.