Peugeot 206: auto radio werkt niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,
Ik had een orginele radio in mijn peugeot die haperde.. hij ging aan uit aan uit aan uit. Soms krijgt hij geen stroom, dus er brande geen lampjes meer. Ik heb alle zekeringen gecontroleerd niets mis mee. Dus gaat de auto naar de garage. Deze vertelde mij dat het voorfrontje een los contact had en dit niet meer te maken was.
Dus ik naar de winkel een nieuwe radio halen. Toen ik deze aangesloten had, begon het weer opnieuw. Hij ging aan, weer uit , aan uit, een toen niets meer. dus ook geen stroom. weet iemand of dit te maken kan hebben met een kapot contact in de bedrading van de auto. dus dat de gele stroom kabel kapot is? en hoe kan ik hier achter komen? misschien nog mensen met tips? Aangezien ik vrij weining verstand heb van auto's.

Groetjes

s-andra-tje

Geplaatst door s-andra-tje (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Tja....lijkt op een los contact, maar waar? Gekochte radio terugbrengen en radio kopen bij de garage die de diagnose verkeerd heeft gesteld. Bij een beetje garage is de montage dan vast gratis en komen ze daarna tot de conclusie dat de oude radio helemaal niet kapot was/is.
De foute diagnose kan gebeuren, maar het heeft jou een radio (lees geld) gekost, terwijl dit niet de oorzaak was.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.