Peugeot 306: benzine storing

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 8v xsi

hoi allemaal,

mijn 306 xsi loopt goed op lpg maar niet op benzine ,als ik hem start of over zet van gas op benzine loopt hij even op benzine en slaat dan af ,ik heb de benzineslang van de brandstofgallerij los gemaakt en daar is bijna geen benzinedruk maar als ik de drukregelaar eruit haal staat daar wel benzinedruk achter weet iemand of die drukregelaars kapot gaan ,of is het de pomp zelf, benzinefilter is vervangen iemand een ander idee ?


gr Freerk

Freerk

Geplaatst door Freerk (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Luiehond (0) PRO, 15 jaar geleden

Klinkt alsof de benzinepomp uitgeschakeld wordt. Daardoor heb je even druk, maar niet lang genoeg. Of de druk loopt zo hoog op dat de pomp uitgeschakeld wordt. komt er goed vacuum op de regelaar? Aanstuurrelais van de pomp kapot?

m.vr.gr.
Sjoerd

Freerk (0), 15 jaar geleden

bedankt voor je reactie ik heb de drukregelaar eruit gehad en met mijn mond aan de vacuumslang gezogen en er gebeurt niets ,als ik blaas op de benzine gedeelte kan ik er niet door blazen alof deze dicht zit,ik heb de drukregelaar weer gemonteerd zonder o ringetje (kleine)
dan loopt hij helemaal niet opbenzine

Luiehond (0) PRO, 15 jaar geleden

Dat is wanneer je blaast op de aanvoerslang? dat je niet door kunt blazen? Dan kan je benzinefilter ook wel eens verstopt zijn... Heb je de tank toevallig leeg gereden?

m.vr.gr.
Sjoerd

lucas6698 (0) PRO, 15 jaar geleden

misschien brandstoffilter? anders pompdruk meten

Freerk (0), 15 jaar geleden

de branstoffilter is vervangen en ik heb de verstuivers eruit gehad en gereinigd daarna liep de auto goed op benzine als ik een beetje gas geef dan loopt de toerental gelijkmatig op maar geef ik vol gas dan schokt hij hevig en houd in en trekt totaal niet meer dus ik denktoch aan de drukregelaar omdat de benzineslang van de nieuwe filter afgedrukt werd omdat ik deze niet met een nieuwe lem heb vast gezet na een paar dagen weer op gas te hebben gereden wil hij niet ook onbelast niet op benzine

Freerk (0), 15 jaar geleden

het probleem is opgelost,pomp en verstuivers moeten worden vervangen ,ik ben zo spugzat van deze auto dat ik hem heb ingeruild voor een volvo ik nooit meer een franse auto

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.