Peugeot 306: benzinepomp

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 xn

Goede dag,

Ik heb een vraagje.
Ben in het bezit v.e.Peugeot 306 station,is het normaal dat je de benzine pomp constant hoort in de auto?Het is een soort"Hoem"geluid.
Een monteur heeft gezegd dat dit normaal bij deze type auto omdat het een stationwagen is,en het geluid iets meer door klinkt als van een sedan.Ze hebben het een beetje geisoleerd!!!!,ze zijden ook dat het eventueel te verhelpen zou zijn door onder de bekledig v/d vloer achter de laatste bank een isolatiemateriaal aan te brengen.
Heeft hier iemand ervaring mee met dit verschijnsel?
Vele groeten;Guus

wspecial

Geplaatst door wspecial (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Het draaien van de pomp in de tank kun je horen. Zeker stationair en bij 306. Valt me wel op dat er onderling wel verschil in kan zitten. Of dit veroorzaakt wordt door een pomp die al wat meer kilometer achter de kiezen heeft, of bijv. net niet lekker zit? Op afstand moeilijk te beoordelen! Zolang de pomp z'n werk doet zou ik me er niet al te druk over maken en inderdaad iets van isolatie aanbrengen als je je er aan stoort.

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

zolang hij leven maakt werkt hij dus geen zorgen maken er rijden er meer rond met zoemende pompen
gr jan

wspecial (0), 12 jaar geleden

Jan,ben inmiddels gewend aan het gezoem.
Gr.Guus

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum