Peugeot 306: lekkende achterruit

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

achterruit van Peugeot 306 cabrio lekt in het midden aan de onderkant, water sijpelt zo naar binnen. Iemand een handige tip om dit te verhelpen?


Heb de oplossing gevonden door een nieuw ruitje te laten plaatsen bij www.windkracht306.nl in Terneuzen. Was voor 215 euro klaar en heb weer een spiksplinter nieuwe achterruit. Bedankt allemaal

edloud

Geplaatst door edloud (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 12 jaar geleden

Cabrio dus: (...) Opsporen waar lekkage zich exact bevindt, en controleren/ navraag doen of dit gerepareert kan worden. Nieuwe kappen lopen in de papieren.

Succes

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Ehhhh Ralf.....................bij een 306 cabrio, sponning schoonmaken en ruit gelijmt?


Edward, dit gaat erg lastig worden. Misschien moet je eerst eens exact zien te achterhalen waar de ruit precies lekt. Is het ruitje gescheurd of lekt het op stiksel of op de rits van het ruitje. Met tape en kit werken gaat em niet worden vanwege het niet fraaie gezicht en plooien in open toestand, tenzij je hier niets om geeft. Anders wordt het waarschijnlijk een firma die deze dakken kan repareren................incl. de nodige kosten?

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

of een nieuw dakje :)

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Haha, ja dat kan ook. Kosten voor een nwe linnen kap ca. 5000,- dat is dan wel incl. BTW. De optie hardtop kan ook.......6800,- en ook dit is weer incl BTW.
Valt alleszins mee dus.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

uiteraard de hardtop ;)

Ralf_Jensen (0) PRO, 12 jaar geleden

[quote=hans4074]Ehhhh Ralf.....................bij een 306 cabrio, sponning schoonmaken en ruit gelijmt?[/quote]
Id. Te snel overheen gelezen. Hahahaa

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.