Peugeot 307: Binnenverlichting voor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Al lange tijd doet de binnenverlichting voor het niet. De beide leeslampjes doen het wel, alle lampjes zijn heel, maar het lampje dat aangaat met het openen van de portieren doet het niet. In de praktijk is dat toch erg onhandig, vooral in de wintermaanden. Iemand enig idee wat dit kan zijn? Ik kan het wel laten uitzoeken bij de garage maar dat kan uren duren met de bijbehorende kosten en dan nog bestaat de kans dat het niet wordt gevonden.

PRR

Geplaatst door PRR (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Gaat het lampje wel branden als je het schakelaartje t.h.v. het lampje aan zet? Zo ja, dan moet je dit schakelaartje eens ca. 5 sec ingedrukt houden en kijken of het lampje daarna wel aan gaat bij openen portier.

PRR (0), 12 jaar geleden

helaas, ook al geprobeerd zonder resultaat

PRR (0), 12 jaar geleden

er is ook al geprobeerd of een andere plafondunit werkt, eveneens zonder resultaat. Het middelste lampje zou totaal geen stroom krijgen.

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

De lampjes aan de zijkant lopen via zekering F7. Het middelstje lampje krijgt z'n aansturings-info vanuit de BSI. de massa is centraal, dus ook voor de beide zijkanten. Aangezien deze wel branden en de plafondunit al is vervangen, kun je m.i. een massa probleem uitsluiten.
Ik denk dat dit te ver gaat om dit zelf uit te zoeken. De dealer kan m.b.v. diagnose-apparaat bepaalde functies en werkingen controleren en beschikt over het juiste schema.

PRR (0), 12 jaar geleden

Daar was ik al bang voor, toch bedankt! Ik ga eens nadenken of ik hier heel veel kosten aan wil besteden of dat ik het maar moet accepteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum