Peugeot 206: Bonkend geluid, klapperen, trillen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo,

Mijn peugeot maakte een klapperend/ bonkend geluid aan de voorkant als ik over straatstenen reed, hobbelig wegdek, met drempels en soms beetje met ingrijpen van koppeling
Nu hadden ze bij de garage vastgesteld dat het een stabilisatorstang rechts en een stuurkogel links was en dat is vervangen.
Het is nu wel minder geworden maar het zit er nog in, soms ook als ik de koppeling laat opkomen, deze grijp vrij direct in, soms wat trillend/schokkend.
Volgende week word er weer naar gekeken maar heeft iemand nog een idee wat het kan zijn, zelf dacht ik eraan om me andere stabilisatorstang en stuurkogel ook maar gelijk te vervangen.

tom_206

Geplaatst door tom_206 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Meest voorkomend aan rammels in voortrein bij 206: speling op kogels van de verticale verbindingsstangetjes van de stabilisatorstang, speling op de onderste fuseekogels (is complete draagarm) en/of speling op de lagering van de voorste bevestigingsbus van de draagarm. En speling op de binnenste of buitenste stuurkogel kan ook.

tom_206 (0), 11 jaar geleden

het waren de stabilisator stangen, bedankt voor de info!

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.