Peugeot 307: centrale vergrendeling deur bijrijderskant

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

Hallo, graag zo ik hulp willen bij het volgende probleem.
Als ik via de sleutel /centrale vergrendeling mijn auto afsluit dan gaan alle 4 de deuren en de kofferklep op slot. Alles is dan ook afgesloten. Het is echter mogelijk om de rechter deur, de bijrijderskant, van buiten open te maken door aan de deurhendel te trekken. Alles deuren en kofferbak worden hierbij dan ook ontgrendeld.
Waar moet ik beginnen met zoeken naar dit probleem of is hiervoor een diagnose systeem nodig.

groetjes Bert

autoalfa156

Geplaatst door autoalfa156 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

autoalfa156 (0), 9 jaar geleden

Bedankt voor de uitleg.

Ik heb afgelopen week de bekleding van de deur verwijderd en alles nagelopen. Er was geen stangetje of iets dergelijks los en ik heb daarom op de sloop een ander slot gehaald. Nadat deze was gemonteerd bleek alles weer zoals het hoort te functioneren. Van het oude slot had ik van te voren de plastic bescherming af gehaald en dit was volgens mij reeds een keer uit elkaar gehaald. Voor 20 euro een goede oplossing denk ik aangezien het nieuwe tweede handse slot er nog vrij nieuw uitzag.

hartelijk dank voor het meedenken

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.