Peugeot 406: centrale vergrendeling ratelt

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 16v

Hallo,

al enige tijd ratelt aan de bestuurderszijde de c.v als ik de auto afsluit. Dus ik druk op de sleutel en alles gaat op slot alleen ratelt die aan mijn zijde wat na. Dit gebeurt alleen als ik aan de bestuurderszijde sta want aan de achterkant,voorkant of rechts sluit alles zonder ratel???? echt vreemd wie weet de oplossing of heeft enig idee waar ik moet zoeken.

alvast bedankt

ricardovdberk

Geplaatst door ricardovdberk (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

stiftant (0), 15 jaar geleden

de slotmotor zelf is defect

ceesjk (0), 15 jaar geleden

Ik heb hetzelfde gehad met een 306, en toen heb ik het gedeelte vervangen aan de vaste kantvan het slot. Dus het deel dat aan de auto vastzit en niet aan de deur. Probleem over.

ricardovdberk (0), 15 jaar geleden

[quote=ceesjk]Ik heb hetzelfde gehad met een 306, en toen heb ik het gedeelte vervangen aan de vaste kantvan het slot. Dus het deel dat aan de auto vastzit en niet aan de deur. Probleem over.[/quote]
snap het niet helemaal wat je precies bedoelt maar zal m van het weekend is openmaken de bestuurderszijde en kijken of ik er dan uit kom. Maar wat waren uw kosten destijd ongeveer?

bedankt alvast.

stiftant (0), 15 jaar geleden

slotmotor gebruik hoohuit 75 euro en nieuw 150 denk ik zoiets

ceesjk (0), 15 jaar geleden

Ik bedoel de beugel aan de kozijnkant. Daar zit een rubber waar het slot overheen valt. Bij mij was dat rubber versleten, ik heb toen de beugel vervangen en toen was bij mij het probleem over.

Groet Cees.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.