Peugeot 406: centrale vergrendelings unit/computer

Bouwjaar: 1998

Waar is deze te vinden? de computer van de centrale vergrendeling wil namelijk eens kijken of het mogelijk is om mijn knipperlichten te laten knipperen of oplichten bij open enof sluiten. En is dit wel mogelijk?

bedankt wederom.

ricardovdberk

Geplaatst door ricardovdberk (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Richard9710 (0), 15 jaar geleden

Ooit heeft Oldtimer mij op weg geholpen om mijn alarm in te bouwen in mijn 406 uit 1997. Bij de passagierszijde, het schoppaneel verwijderen. Daar zit een (volgens mij zwart) kastje dat als ik het goed heb bitron heet. Met een multimeter kun je nameten op welke polen de centrale vergrendeling werkt.

Om de knipperlichten aan te sturen zul je wel een extra stukje electronica nodig hebben. Gewoon een draadje ertussen knopen zal niet gaan.

ricardovdberk (0), 15 jaar geleden

[quote=Richard9710]Ooit heeft Oldtimer mij op weg geholpen om mijn alarm in te bouwen in mijn 406 uit 1997. Bij de passagierszijde, het schoppaneel verwijderen. Daar zit een (volgens mij zwart) kastje dat als ik het goed heb bitron heet. Met een multimeter kun je nameten op welke polen de centrale vergrendeling werkt.

Om de knipperlichten aan te sturen zul je wel een extra stukje electronica nodig hebben. Gewoon een draadje ertussen knopen zal niet gaan.[/quote]
Kastje gevonden maar die extra elektronica bedoel je bv een relais om bijv het knipperrelais aan te sturen?

bedankt.

Richard9710 (0), 15 jaar geleden

Je hebt een stukje elektronica nodig wat registreert dat de deuren op of van slot gaan en dan het knipperlicht aanstuurt. Volgens mij kun je het beste een goedkoop alarmsysteem van marktplaats halen en dat aansluiten. Die hebben standaard de optie om de knipperlichten aan te sturen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.