Peugeot 307: Dak peugeot 307cc doet het ineens niet meer :'(

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

Beste lezers,

Ik heb vorig jaar een peugeot 307cc gekocht. Nogal naief ben ik afgegaan op de buitenkant, al best veel mororisch gezeik gehad. Nu doet - voor mij - het belangrijkste onderdeel het niet meer: het mechanische dak. Het achterste deel gaat nog wel open maar hij trekt het dak niet meer mee. Deed het tot gisteren altijd prima. Het zou iets met 'flappen' te maken kunnen hebben. Ik heb alle scharnieren gesmeerd met w62 (ofzoiets). Gisteren ging hij nog een paar keer open en dicht, vandaag niet meer. Ik denk dat het gewoon een draadje is wat ergens los zicht, ik denk niet dat t aan het mechanisme ligt. Maar dat weet ik niet zeker.

Wat zou ik nog kunnen doen? Heeft iemand een tip voor een garage, dealer of deskundige op dit gebied in Amsterdam? Het mag best wat kosten om te repareren want het dak is voor mij erg belangrijk.

Dank alvast voor de tips!

Gr Suus

Suus Amsterdam

Geplaatst door Suus Amsterdam (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

MaxFortis (0), 11 jaar geleden

Bel eens vrijblijvend met Auto d'Ello in Haarlem. Zijn sinds de oertijd, toen de leeuw nog een sabeltandtijger was, Peugeot-expert. Zonder de prijs van de dealer.

En tot die tijd dak dicht laten! Het is nog geen lente.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum