Peugeot 307: Dak peugeot 307cc gaat niet open vanwege warmte!

Brandstof: Benzine, Motorcode: 2

Zodra mijn peugeot 307 cc (1e generatie) lang in de zon staat en dus flink is opgewarmd, krijg ik het dak niet meer volledig open. Kofferbak gaat open, maar de "armen" klappen niet uit. Ik heb het nu meermalen getest: 's ochtends wegrijden geen probleem, na een dag in de zon kan ik niet meer met open dak terug. Eenmaal half uur gereden en weer thuis, gaat het dak wel weer open. Zodra de auto in de schaduw staat, is het onzeker, afhankelijk van de temperatuur.
Toen ik deze link nog niet had gelegd, heb ik de auto uit laten lezen; storing dak switch. Ik ga nu weer naar de garage in de wetenschap dat het te maken heeft met de hitte, maar nu ben ik nieuwsgierig of er anderen zijn die dit probleem herkennen of suggesties hebben die ik bij de garage kan laten vallen. Kent iemand dit probleem?

Janneke J.

Geplaatst door Janneke J. (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

trucker0werner (0) PRO, 10 jaar geleden

als je storing hebt op een schakelaar dan kan het zijn dat deze schakelaar juist het probleem veroozaakt. zolang het koel is kan het zijn dat de schakelaar dan nog goed werkt en dus geen probleem mee is.
laat eerst de betreffende schakelaar controleren en je weet al iets meeer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.