Peugeot 308 SW 2009: Deur bestuurderszijde niet op slot

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel

Dag allemaal,

Deur aan bestuurderszijde gaat niet op slot met afstandbediening (met de sleutel gaat het wel op slot). Alle andere deuren gaan wel op slot. Kan er iemand mij adviseren hoe ik zoals zou kunnen herstellen. Alvast bedankt voor jullie antwoorden.
Mvg Eric

Eric devos

Geplaatst door Eric devos (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 308? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hempie1 (85), 3 jaar geleden

Zeer waarschijnlijk is de slotmotor kapot, een regelmatig voorkomend euvel bij bijna alle automerken. Het kan zijn dat u een licht geluid hoort bij het linker portierslot wanneer u met de afstandbediening 'opdracht geeft' om de deuren te openen dan wel te sluiten. een geluid alsof er een poging wordt gedaan om het slot te bedienen en in dat geval kunt u er zeker van zijn dat het motortje de boosdoener is. Als u dat geluid niet hoort dan is een draadbreuk (of anderszins) natuurlijk ook mogelijk maar in de meeste gevallen is het motortje defect. Een nieuwe kost €5,33 incl btw ex verzending bij een bekende Duitse leverancier. Voor het inbouwen is enige handigheid vereist.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 308 of stel zelf een nieuwe vraag.