Peugeot 306 Break 2001: Dimlichten uit

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFT, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 72

Hoi,
Ik heb mijn dimlichten uit, schaelaar staat in stadslichten branden, groot licht werkt ook en de spoiler mistlampen doen het ook, Ook de achterverlichting werkt. Denk niet dat de peertjes defect zijn. Ik vermoed een probleem met een relais. Maar welk waar? Heb ook geen e -schema dus dat maakt het moeilijk. Iemand een idee welk relais het kan zijn of nisschien een aarding ergens. Alvast bedankt voor de hulp!
Ton

info.bosma@mail.com

Geplaatst door info.bosma@mail.com (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

bert klein (85) PRO, 2 jaar geleden

Lichtschakelaar of stuurkolomschakelaar misschien.

info.bosma@mail.com (0), 2 jaar geleden

Nou die heb ik enige maande n geleden wel los en uitelkaar gehaald en nagegeken/schoongemaakt en alles werkten weer als nieuw, acherlichten schakelen ook in en dashboardverlichting schakelt ook in net als de mistlampen dus zelf verdenk ik een relais maar nu welk relais en zekeringen kan ik ook nog nakijken.

info.bosma@mail.com (0), 2 jaar geleden

Opgelost. Was simpeler dan gedacht en duurder ook. Alle 2 de peertjes waren tegelijk doorgebrand, 40 jaar rijbewijs en nog NOOIT 2 bolletjes tegelijk kapot gehad...duuh H7 bolletjes bij shell net geen 40 euro!!! (osram licht relais is waarschijnlijk het zilverkleurig)

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.