Peugeot 306 Break 1999: Koelvloeistof

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFZ, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 65

Mijn rode “bezemsteel” (Peugeot 306 uit 1999) heeft sinds kort een relatie met een rood lichtje op het dashboard. Waarschijnlijk zegt mijn “bezemsteel” STOP!!! omdat er op het menu te weinig groenten, fruit en koelvloeistof stond. Inmiddels wel op de hoogte dat er meerdere soorten koelvloeistof op de markt zijn, maar wegens gebrek aan een boekje weet ik niet welke de juiste is. Wie kan mij helpen met de juiste informatie zodat euthanasie geen optie hoeft te zijn.

Gerdavanhorrik

Geplaatst door Gerdavanhorrik , lid sinds 5 maanden geleden

1 Reactie

Beste antwoord, geplaatst door Gerdavanhorrik, 4 maanden geleden

Blijkbaar is de blauwe koelvloeistof voor deze bejaarde auto voldoende. Het rode lichtje is het hier blijkbaar mee eens en ze rijdt weer als een zonnetje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 Break of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.