Peugeot 308: Distributie

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 vti

Allen s"Morgens bij de eerste start rammelt de distributie van mijn Peugeot 2008 1.6 vti 2014 met 1400 km. komt dat meer voor bij dit type motor en wat moet er aan gedaan woorden?.

zweers46

Geplaatst door zweers46 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 308? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

trucker0werner (0) PRO, 10 jaar geleden

dit behoort tot de normale werking.
als je start wordt alles door de oliedruk op druk gezet.
binnen 5seconden na koude start zou dit weg moeten zijn.
Dit heeft geen verdere gevolgen.

zweers46 (0), 10 jaar geleden

Hallo Werner
Kunt u mij vertellen hoe het komt dat de oliedruk wat later komt als bij andere types wat is er aan deze motor veranderd en is het tikken van de ketting of de klepstoters
en wat ik vreemd vind dat de een het meer doet als bij de ander kunt u mij een doorsnee tekening van de motor door mailen waar de olie kanalen opstaan ?
Kan er wat aan het tikken gedaan worden? Ik vind het geen prettig geluid. Ik hoop dat u mij hier mee verder kunt helpen.
BVD jan

kaleido 1 (1610) PRO, 10 jaar geleden

Het is een gloednieuwe auto , al eens met de verkopende partij gesproken en hun het verhaal voorgelegd ?

hans4074 (0) PRO, 10 jaar geleden

Zo op je omschrijving af te gaan is dit een kenmerkend geluid van deze zogenaamde EP motoren en valt dan onder normale werking, er van uitgaande dat de juiste specificatie olie is gebruikt. In ieder geval is het verstandig om dit live te laten beoordelen door een dealer i.p.v. achter de pc. Zal betekenen dat de auto een nachtje over moet blijven bij de dealer.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 308 of stel zelf een nieuwe vraag.