Peugeot 206: Distributieriem 206 GTI 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

Ben sinds kort in het bezit van een 206 sw GTI van 2003, km stand 38500. Uit voorzorg besloten een nieuwe distributieriem gemonteerd en een grote beurt uitgevoerd. Na speciaal gereedschap te hebben geleend bij de lokale peugeot dealer de distributieriem vervangen en de grote beurt uitgevoerd. Na het starten was een tikkend geluid hoorbaar en meteen de auto uitgezet, voorheen was dit geluid niet hoorbaar. Alle onderdelen zijn via het chassisnummer bij een peugeot dealer besteld. Alles nog een keer nagekeken of de riem misschien niet op tijd stond maar alles klopt, dit alles is door erkende monteurs uitgevoerd. Het enige wat anders was dan wat eruit kwam zijn de bougies, maar de lengte komt wel overeen. iemand suggesties? wat het zou kunnen zijn ?

Brokstukken

Geplaatst door Brokstukken (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

gooi het oliefilter eens vol olie en dan monteren denk dat je geen oliedruk hebt

AR 67202 (0) PRO, 15 jaar geleden

als je de motor met de hand kan ronddraaien raakt er inwendig niks wat niet hoort te raken... als dan je oliedruk lampje nog werkt, zou ik gewoon nog eens starten...

hoe lang heeft de motor gedraaid?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum