Peugeot : doe het zelf?

Lijkt er op dat hier een bosch,monopoint injectie op zit,denk dat je even bij warme motor de poolklem eraf moet halen om het stationair toerental opnieuw in te leren.Alhoewel,dit is natuurlijk nog geen TU motor,dan zal de gasklep wel blijven hangen door vervuiling en het loszitten van de carburateurvoeten.



--------------------------------------------------------------------------------
dank voor je reactie Oldtimer, vertel eens, is het schoonmaken hiervan met wat huis- tuin- en keuken gereedschap zelf te doen?

Berkhout

Geplaatst door Berkhout (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat scheelt eraan of en hoe handig of je bent,toch vereist de synchronisatie van de beide carburateurs zeker nog wel enige vaardigheid, en een vacuummeter.

Berkhout (0), 18 jaar geleden

Dat dacht ik al, heb 'm zojuist bij een garage gebracht en er zal een nieuw (2e hands) monopoit systeem in worden gebouwd.
Volgens de eigenaar kosten rond de 80 euro excl. montage. Totaal 150,00.
Is dat een schappelijke prijs?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Overig of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum