Peugeot 605: dringend hulp nodig aub???

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3000cc v6 24v

hallo!

ik heb dringend hulp nodig.want mijn vrouw is zwanger en zij gaat misschien vandaag of misschien morgen gaat bevallen,en daarom heb ik mijn auto dringend nodig.
mijn probleem is?als de motor koud is,slaat hij aan en binnen vijf minuten valt hij stil en start niet meer.het is gelijk dat 1 of 2 bougies niet werkt,en als de motor weer afkoelt,start hij weer,maar motor draait slecht en uitlaat ontploft,het is ontsteking ertgens maar ik weet niet waar,ik heb de module+bougies+bobijn verandert maar de probleem blijft nog.bij koude motor geen probleem start normaal en als de motor beginnen beetje te opwarmen,dan begint de motor te trillen slecht draaien en uitlaat ontploffen,dan valt hij stil.dan start niet meer,starter werkt goed maar de auto slaat nie aan.help mij dringend aub,aub,aub.
dank u voor begrip; met vele groetjes Sari.

sarilee

Geplaatst door sarilee (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

Kara, controleer de verdeelkap en de rotor. Deze kunnen gescheurd zijn bij twijfel vervangen. Verder kan de bdp sensor stuk zijn. Deze storing kan in het storingsgeheugen opgeslagen zijn.

Maar om eerlijk te zijn , in uw situatie (vrouw hoogzwanger)zou ik naar een profesioneel bedrijf gaan om het te laten onderzoeken en een juiste diagnose laten stellen ipv zelf te klussen.

Succes met de auto en sterkte met de vrouw.

MVG

PT nieker.

sarilee (0), 16 jaar geleden

hallo pt nieker.
ik ga proberen voor diagnose test.alvast bedankt voor je antwoord.
groeten!!!

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.