Peugeot 605: startbeveiliging 605 SV 30 V6

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 V6 12 klepper

Mijn 605 heeft een beetje eigenaardig probleem, deze heeft een startbeveiliging met cijfercode , motorcontact aan , code invoeren , groene led gaat branden en je kan starten .. maar sinds een paar weken branden allebei de leds ( rood en groen ) je moet nog steeds de code invoeren om te kunnen starten maar je ziet dus niet of hij goed is.. en ook is het geluid weg wat je normaal hoort bij het intikken van de code... iemand een idee om het apparaat te resetten of zoiets???

Alvast bedankt!

Ruud605

Geplaatst door Ruud605 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

davy2038 (0) PRO, 16 jaar geleden

kan niet uit mijn hoofd zeggen waar dat klavier zit,maar als hij zoals bij een 406 zit kijk dan de bedrading achter het klavier na
en anders maak de stekker eens los
klavier zelf kan best stuk zijn eens proberen met een van de sloop,afspraak maken als je probleem opgelost is dat je hem koopt
groeten davy

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

misschien is uw toetsenbord defekt.U kunt eens proberen de accu een tijdje los te leggen. Als dat niet helpt stekker van toetsenbord met draaiende er af halen en niet meer aansluiten. U heeft de startblokkering dan buiten werking gesteld. In het vervolg kunt u de auto starten zonder de code in te voeren. Onthou de code of schrijf hem ergens op voor het geval er nog eens iets aan de auto moet gebeuren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum