Peugeot 406: Druksensor

Bouwjaar: 1997

Geachte heren monteurs, wie kan mij vertellen hoelang het duurt voordat een druksensor 1920 GH geplaatst is. De garage rekent een uur hiervoor of is dat wel erg veel. Mischien kan ik dan vragen om naar een ander probleempje te kijken nadat ze het geplaatst hebben. Bedankt in ieder geval als u reageerd.

denmelsil

Geplaatst door denmelsil (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

ivo4682 (0), 18 jaar geleden

dat is nog niet zo slecht het had sneller gekunnen maar hij zit wel op een rotplaats

denmelsil (0), 18 jaar geleden

Ok weet even genoeg vind het wel vreemd dat de ene garage 80 euro hier voor rekent en de andere 153 euro. Het verschil vind ik net iets teveel namelijk. Het zijn beide Peugot dealers. Maar als ik bij die van 80 euro ga dan moeten ze weer uitlezen wat dan ook weer geld kost.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Werksoortkode 19088A, tijd er aangehangen 30 perioden, dwz 30/100 ste uur maal zeg maar 70,-. euro per uur plus 19% btw. tel maar uit je winst, weet natuurlijk niet hoelang of er met de diagnose gemoeid is geweest en of er nog gebruik van de testkast en klein materiaal en milieuheffing enz enz is berekend.

denmelsil (0), 18 jaar geleden

proefrit gemaakt meting gegevens uitgevoerd (gebruik meetapparatuur) wielophanging gecontroleerd. diagnose is dus spoorstang (beide) speling en druksensor defect. Druksensor is 78 euro met 50 euro aan arbeid, totaal dan 153 euro. Dit komt dan bovenop de diagnose van 59,50 euro. Terwijl (zo te zien) bij de andere 40 euro meting en 80 euro voor plaatsen van druksensor. Een verschil van 90 euro. Is dit gewoon pech of moet ik mijzelf beter laten informeren? Het zijn beide peugot dealers.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

'tIs moeilijk te zeggen mede doordat er verschillend is gewerkt,maar 80 euro voor het plaatsen is niet correkt volgens de berekening zoals ik die voor heb gesteld.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

reactie op het omgooien van de koffie op mijn bureau.

denmelsil (0), 18 jaar geleden

hahaha hoop dat je geen schade op heb gelopen met je koffie. Hij staat nu bij de dealer en ik wacht even af wat het gaat worden

denmelsil (0), 18 jaar geleden

inlaat druksensor is vervangen en storingen gewist. Er blijkt wel een verschil in cilinder 2 en 3 te zetten. (kan resulteren in vermogenverlies) maar voor de rest werkt het tot nu toe. De sensor zou geen goede waarde geven vandaar het af en toe uitvallen. maar volgende week ga ik weer heen en weer rijden dan kijk ik wel wat hij doet. Heb trouwens ook last van een resonatie recht voorin. ANWB zegt dat het de uitlaat is. Als je 2200 toeren houd dan hoor je hem brommen en daarboven of onder is er niets aan de hand. Waar kan ik daarvoor kijken, enig idee iemand? bedankt voor je reactie van de druksensor in ieder geval Oldtimer.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Geluid is altijd moeilijk over de computer,kan ook een te slappe distributie zijn.Of de flexibele aansluiting van de voorpijp te slap of misschien zelfs wel te strak.

denmelsil (0), 18 jaar geleden

ok bedankt in ieder geval oldtimer, ga er wel een keer mee aan de slag. Bedankt voor je melding weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum