Peugeot 106 ACCENT 1.1: Electrisch

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HDZ, Motorinhoud (cc): 1100, Vermogen (kw): 44

Ik heb een elektrisch probleem, 3 dingen doen het niet, de autoradio, rechterachterlicht (remlicht wel, zelfde pit) en het waarschuwingsgeluid lichten branden bij uitstappen.

Het verhaal: Mn auto radio zit al 3 jaar in de auto alleen zat niet tot het einde in de slede omdat uit dan wel eens uit viel. Vorige week auto uitgeleend en diegene had storing aan de radio dus die de radio eruit getrokken maar kreeg daarna de radio helemaal niet meer aan de praat. Vervolgens zei hij dat het waarschuwingsgeluid ook vreemd deed.
Nu doet de radio niets meer en waarschuwings geluid doet ook niets.
Zag vanochtend dat rechterachterlicht niets deed, dus dacht pit, niet dus. Pit is goed, linkerlichtunit rechts geprobeerd, probleem blijft het zelfde.
Remlicht en achterlicht zit in 1 pit en remlicht doet het wel!!
Wat kan het zijn???
Wie helpt me!

PS autoradio gaf altijd na uitkontakt bij uitstappen een eentonige piep, nu nog steeds, dus krijgt nog wel stroom denk ik!

PSD 2 Heb de radio er ff helmaal uit gehaald maar dat maakt niet uit!

Patrick1978!

Geplaatst door Patrick1978! (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

voyager (0), 6 jaar geleden

Als alles goed is krijg de radio stroom twee maal.Constante plus en geschakelde plus.kijk eerst de zekeringen na. Dan kijk of de plussen van de radio stroom krijgen.Het geldt voor je achterlicht ook.

Patrick1978! (0), 6 jaar geleden

Hallo, bedankt voor je antwoord. Zit nu op het werk zal morgenochtend nog ff doormeten. Maar zekering van de radio zit bij ruitewisser op en die doen het en die zekering is ook heel. Maar zal wat draden doormeten. Thx

leeuw106 (0), 6 jaar geleden

Ik denk dat de radio en het achterlicht los staan van elkaar.
Nieuw lampje lijkt mij wenselijk.
Als je vermeld dat de radio in een slede zit dan zou ik die eens demonteren en controleren of alles nog wel zit zo als het moet zijn.
De montage van een slede is altijd vanwege de beperkte ruimte wat problematisch geweest.

kaleido 1 (1900) PRO, 6 jaar geleden

Lampje van je achterlicht is wel dubbelpolig ?

Patrick1978! (0), 6 jaar geleden

Als je goed leest, heb complete unit van links, rechts aangesloten. Dan doet weer het achterlicht het niet en remlicht wel.

Patrick1978! (0), 6 jaar geleden

Is geen diefstal slede btw, bedoel gewoon het ijzeren frame wat bij de radio word geleverd.

kaleido 1 (1900) PRO, 6 jaar geleden

Lampje zit er op de juiste manier in ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum