Peugeot 205: Electrisch gedeelte Radio

Bouwjaar: 1990

Ik was vandaag bezig met mijn radio te installeren. Het is een grote draden boel ( de Vorige eigenaar heeft er echt een puinhoop van gemaakt) ik heb alle boxen eruit gezocht. En houd dan de volgende draden nog over

Blauw: 12v
Wit: 12 v
Geel: niets
Geel: -
Groen: niets
Rood: -
Zwart: niets

Na wat configuratie's bleek dus dat mijn CV en startonderbreker het niet meer doen :( Is dit (hopelijk) een kwestie van een zekering of heb ik nu echt pech.

MVG

20529

Geplaatst door 20529 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

daan1876 (0), 19 jaar geleden

Normaal:Rood is 12 volt ,Zwart is massa (dus de min).
Geel meestal antenne,dan heb je nog een draad voor het geheugen
die moet ook aan de 12 Volt,de rest is luidsprekerboxen(4 stuks)
dus 8 draden.Hoop niet voor je dat je rood op de min aangesloten heb want dan blaas je de boel of je radiozekering op .

blauw en Wit 12 volt ??? weet je dat zeker? vind het behoorlijk link om zo maar wat aan te sluiten als je het niet zeker weet sluit de radio dan aan op een gelijkstroom voeding of een gewone adapter 12 volt/1Ampere is wel genoeg voor je radio te testen kan je in ieder geval niet de boel opblazen van de andere onderdelen in je auto.Ik denk dat je nu een zekering(en) opgeblazen heb tenminste dat hoop ik voor je kijk dus je zekeringkast na op kapotte zekeringen,en misschien op zwevende zekeringen van je CV/startonderbreking normaal moeten deze dingen afgezekerd zijn.


20529 (0), 19 jaar geleden

Ik heb verder niets meer aan de radio gedaan geloof het wel doe eerdaags de auto weer weg, ga weer lekker dieselen (de manier).

Butsman (0), 19 jaar geleden

Ik kan het hier gaan ophoesten, maar in je 205 boekje staat het keurig uitgelegd de draadkleuren. Je startonderbreker loop idd. geloof ik ook over dezelfde zekering, dus controleer die even.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.