Peugeot 206: electrische storing met spanning

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 i xs nfz

Hoi ik heb een probleem met mijn peugeot heb al meerdere topics bekeken maar stond er niet tussen.mijn probleem is namelijk dat ik ergens teveel stroom wegneem waardoor de auto het zelf niet meer trekt kwa verbruikers gisteravond begon het zette me verlichting aan [xenon h4] de ruitenwissers en de radio maar tijdens het rijden gebruik je ook je knipperlichten en die werkten maar half en daarbij gebeurde ook nog dat de ruitenwissers bijna niet meer werkten of zelfs stil stonden.vanmiddag de accu door gemeten en gebruikers aangezet waardoor het zelfde probleem ontstond maar toch de goede waardens gekregen massa punten bekeken zekering na gekeken [eruit gehaald om te zien of er 1 kapotte er tussen zou zitten]niets kunnen vinden wat we wel konden vinden was dat de accu schimmel vertoonde maar de spanning was 12v dus nog wel goed neem ik aan .maar zit nu nog steeds met hetzelfde probleem wie heeft dit al eens eerder meegemaakt en wat was je oplossing alvast bedankt voor degene die met een oplossing kome

mvg marco

206vsgt

Geplaatst door 206vsgt (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Theo Sparenburg (10), 14 jaar geleden

Wat is de spanning op de accu bij lopende motor.? Haal eerst de accupolen eens los en maak de aansluitingen goed schoon. Hoe oud is de accu?


vr.gr. Theo

206vsgt (0), 14 jaar geleden

14,4 volt geen idee hoe oud de accu kan zijn heb de auto nu 7jr en zoals ik weet is er geen nieuwe accu ingezet

Theo Sparenburg (10), 14 jaar geleden

Laadspanning is goed. Als de accupolen goed schoon zijn zou ik het toch bij de accu zoeken. Desnoods even onder belasting laten testen. Weet je zeker of de accu slecht is. Testen is meestal gratis. Meer dan 7 jaar is best een knappe tijd voor een accu.

vr.gr. Theo

206vsgt (0), 14 jaar geleden

dan probeer ik dat en anders maandag effe checken.ja wordt denk ik ook wel hoog tij dat ik m vervang ook ivm audio dat achterin ligt


mvg marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum