Peugeot 406: engine immobiliser fault

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi

Hoi techneuten, het volgende probleem. de 406 420.000km start soms niet en geeft engine immobiliser fault aan. Contact af en weer proberen geeft tot nog tot nog steeds het geluk dat hij start maar wat houd dat engine immobiliser fault eigenlijk in zodat we er aan kunnen werken om te voorkomen dat moeder de vrouw ergens strand.
alvast bedankt groetjes jack

peugefiel

Geplaatst door peugefiel (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

heemskerk4251 (0), 8 jaar geleden

Kijk eens of dit probleem zich ook voordoet met de reservesleutel. Of de chip in de sleutel geeft problemen of de antenne die het signaal van de chip opvangt is aan vervanging toe.

hobby-monteur (0), 8 jaar geleden

Engine immobiliser is de startblokkering,in de sleutel zit een chip die communiceert met de antenne (bsi)
Soms is de antenne niet goed meer, en soms de chip in de sleutel.
De batterij is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, uitsluitend voor het aansturen van de zender voor de centrale vergrendeling en heeft niets te maken met de startblokkering, voordat de vragen die kant op gaan (-;

peugefiel (0), 8 jaar geleden

Hoi bedankt voor het snelle reageren, de vloerbedekking is een paar maanden terug nat geweest en het probleem doet zich niet constant voor.
groeten jack

peugefiel (0), 8 jaar geleden

Hallo nog geen test kunnen doen met de reserve sleutel omdat hij het vandaag gewoon deed.
groeten jack

peugefiel (0), 8 jaar geleden

hoi nog steeds geen storing meer gehad maar ga morgen ff de stekkers bekijken en zien hoe ze er aan toe zijn.Hopelijk iets te vinden of geen storing meer.Allen bedankt tot nog toe voor het helpen.

groetjes jack

peugefiel (0), 8 jaar geleden

Hoi mannen/vrouwen tot nu toe geen problemen meer gehad maar ook geen echte oplossing gehad het is spontaan tot nu toe weg gebleven en hopelijk blijft dit zo.
Toch bedankt voor de moeite.

groetjes jack

peugefiel (0), 8 jaar geleden

Kan gesloten worden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum