Peugeot 306 2000: Ervaringen gevraagd met 2 liter 16 klepper.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: RFV, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 97
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Beste forumleden Ben mogelijk geïnteresseerd in deze auto. Heeft geen compressie op een der cilinders. Zou mogelijk een verbrande klep kunnen zijn? Heeft iemand specifieke ervaringen met deze motor? Is dit ook een model met losse cilindervoeringen?

JanVersteeg

Geplaatst door JanVersteeg , lid sinds 8 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 PRO, 6 maanden geleden

Is zo niet te zeggen waarom er compressieverlies is. Je zult toch iig een cilinderlektest moeten doen om enig idee te krijgen. Niet lullig bedoelt, maar een 306 uit 2000 met een defecte motor kun je gratis ophalen neem ik aan. dan is het miss een leuk hobbyproject.

JanVersteeg, 6 maanden geleden

Dag Harry. Niet gratis, staat op marktplaats al langere tijd maar ach dat sleutelen bevalt me wel weer. Mijn dochter rijdt weer blij rond. Als de investering beperkt blijft en ik krijg er iets leuks voor terug... In ieder geval zal de kop er af moeten en worden gereviseerd. Maar als er meer aan de hand is en zuigers e.d. eruit wordt het uiteraard serieuzer.

    Belangrijk is verder dat kap en bekleding in orde zijn en uiteraard de carrosserie. - JanVersteeg, 6 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.