Peugeot Expert: Expert 1998 1.6 benzine voelt af en toe traag aan

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 8v

hallo,

Mijn Expert houdt af en toe in. Niet zodanig dat hij stilvalt maar reageert traag op gas. Het is er een met Bosch monomotronic 17. Slaat niet af, start goed (wel altijd op hoog toerental bij koude motor wat dan zakt na 2 min) Stationair schommelt wat maar nooit bokken. Heb al injectie gereinigd, zowel iets in tank als kleppen/huis, nieuwe bougies, en bekabeling en stekkers gecheckt. Distributie staat goed, dus denk richting benzinetoevoer maar zou de auto dan niet continue inhouden of niet vooruit komen?
dank voor tips en advies alvast.

George

georgehw

Geplaatst door georgehw (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1665) PRO, 8 jaar geleden

Klepspeling niet goed.
Benzinefilter verstopt.

georgehw (0), 7 jaar geleden

hallo, nog steeds dit probleem, alhoewel het een tijdje weg leek te zijn. recent weer een storingslampje gehad maar bij deze auto blijven storing blijkbaar niet bewaard. Ondertussen bougies, filters vervangen, kleppen gesteld, temp - kv en lucht sensoren, butterfly valve en stappenmotor gecheckt. Heeft er iemand ook al zo'n vaag probleem gehad met een monomotronic ma 1.7 auto?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.