Peugeot 206: FABRIEKS RADIO CD WISSELAAR WIL NIET SPELEN

Bouwjaar: 2001

Ls.

bij ons staat een 206 zonder multiplex. deze wagen is af fabriek uitgerust met radio blaupunkt(RB1)met cd wisselaar besturing en cd wisselaar. De wisselaar wil niet spelen, is al opgestuurt geweest en vlgs reparateur is het defect hersteld. Bedrading tussen wisselaar en radio is getest (=ok), en er is ook een ander origineel radio toestel geprobeerd maar geen verbetering.

We hebben dit zelfde euvel al eens eerder gehad met een andere 206 en hebben het niet kunnen oplossen. wie o wie heeft hier ervaring mee??

wkhoek

Geplaatst door wkhoek (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Enting (0) PRO, 18 jaar geleden

Volgens mij moet je in het display van de auto aangeven dat er een wisselaar achter de radio zit (zelfde menu van datum, tijd, etc.) Anders radio, wisselaar en kabel naar de reparateur, want als jouw verhaal klopt en de radio is goed en de kabel is goed moet het aan de wisselaar liggen.

harry4203 (315) PRO, 18 jaar geleden

als je de stekker van het mf-display even losneemt en daarna weer monteerd, en hij speelt daarna wel, moet je het display vervangen.

wkhoek (0) PRO, 18 jaar geleden

We hebben de klant door verwezen naar diegene die de wisselaar gerepareerd heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.