Peugeot 206 gentry automaat: Vreemd startprobleem.. langzaam wakker worden?

Bouwjaar: 1999

Sinds enige tijd heb ik een vreemd startprobleem met mijn 206. Als de motor koud is (minimaal 2 uur heeft uitgestaan) en ik probleer hem te startem, dan draait de startmotor wel, maar hij slaat niet aan. Als ik dan vervolgens een minuut of 30 wacht, en het nog eens probeer dan doet ie het wel. Ik ben bij de garage geweest en die hebben de antenne (startblokkering) onder het contact al vervangen en een wegenwacht zei dat ik een of andere vloeistof in mijn brandstof moest doen om de spuitjes schoon te krijgen.. maar niks lijkt te helpen. Heeft iemand nog ideeen wat het zou kunnen zijn?

icepick

Geplaatst door icepick (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jerry5410 (0), 18 jaar geleden

Heeft het zich weleens voorgedaan dat hij op 3 poten ging lopen tijdens het rijden? En later weer normaal na een uurtje wachten? Ik heb nl dezelfde auto en bij mij heeft de dealer de bobine vernieuwd. Schijnt een 206 "probleempje" te zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.