Peugeot 206: Snelheids (GAL) signaal in de ISO-connector?

Bouwjaar: 1999

Ik wil een JVC nagigatie (DIN-model) in mijn Peugeot 206 uit 02-1999 plaatsen; aansluiting geschied eenvoudig d.m.v. de iso-connectors. Het enige waar ik niet zeker van ben is of de iso-connector van de 206 iot 1999 beschikt over het snelheids (GAL) signaal die de navigatie nodig heeft om te kunnen functioneren. Weet iemand of deze reeds aangesloten is en zo niet; waar kan ik het signaal dan vanaf halen? Alvast bedankt!

Mark7273

Geplaatst door Mark7273 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee, die zit er niet in, die moet je van de BSI halen. Ik moet even naar de juiste stekker zoeken.Er is hier vast wel iemand die het zo weet,

vervoort11761 (0) PRO, 18 jaar geleden

op bsi pin 24 draad 4650 van 26 polige gele stekker of op snelheidsmeter op pin 25 draad 465 van 26 polige stekker.

Mark7273 (0), 18 jaar geleden

Het is allemaal gelukt; ik wist eerst niet waar ik moest zoeken (waar zit de BSI bijvoorbeeld...) maar achter de snelheidsmeter (kapje losklikken en één thorx-schroefje losdraaien en voila) zat een 26-polige stekker waarvan pin 25 zo te vinden was. De draad heb ik netjes afgetapt en naar het navigatiesysteem geleid; dat werkte prima! Het enige wat niet zo goed werkte was de GPS-antenne; volgens diverse adviezen kan je die het beste onder de "luchthappers" van de motorkap plaatsen, maar toch viel regelmatig het contact met de satellieten weg. Nu heb ik de antenne in de rechterspiegel-pak geplaatst en dat werkt prima en je ziet er niks van! In ieder geval bedankt voor de reactie's.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.