Peugeot 206: inhouden na koude start

Bouwjaar: 1999

we hebben hier een 206 1.4i KFX motor met een lpi gasinstallatie! Het probleem is als men de auto s'morgens start dan houd hij even in en wel zo erg dat deze soms afslaat. Een maal 500mtr gereden dan heb je de geheledag geen problemen meer! Als je hem dan +/- 10min stil zet dan heb je weer het zelfde probleem. Er komt geen storing in tenminste ik rijdt natuurlijk alleen op benzine omdat de storing zich voordoet als de auto op benzine loopt in de opwarm fase. Ik heb alle signalen zo'n beetje nagemeten met scoop en multimeter maar ik ben een beetje radeloos. Heeft iemand misschien hier een antwoord op want de auto is verkocht en klant wil z'n auto natuurlijk? Waar moet ik nu beginnen???

snaponboy

Geplaatst door snaponboy (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

harry4203 (500) PRO, 19 jaar geleden

probeer eens een gaskleppos schakelaar, 2 maal een soortgelijk probleem mee opgelost.

205GTiGriffe (0) PRO, 18 jaar geleden

Kleppen controleren?

snaponboy (0) PRO, 18 jaar geleden

Jij denkt dat de klepspeling niet goed meer is ja daar heb ik zo gauw niet aan gedacht maar zou kunnen want de auto heeft +/- 130000km op een lpi gasinstallatie gelopen!! Dit ga ik eerst even controleren morgen!! Al vast bedankt Griffe

205GTiGriffe (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja het is simpel te doen, en bij 60000 km is het zeker al nodig.

JOHN5671 (0) PRO, 18 jaar geleden

Een vuile stappenmotor??

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.