Peugeot 206: Fluit toon motor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo allemaal,

sinds kort hoor ik onder het rijden een fluittoon uit de motor komen .Als ik het koppelings pedaal indruk is het weg .De fluit toon reageert op gas geven .

Wie heeft een idee
lorenzo

lopac42

Geplaatst door lopac42 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 15 jaar geleden

druklager of de versn. bak

lopac42 (0), 15 jaar geleden

Wow dat klinkt niet best zal volgende week eens een afspraakje bij de garage maken versnellingsbak hij schakeld goed!!!! ?? Maar het is meer een fluit toon zoals je bij een turbo hoort maar dan heel zacht

sel (0), 15 jaar geleden

Ik heb via Problemcar van kenners vernomen dat de versnellingsbakken van peugeot soms een fluittoon kunnen hebben, als het goed is, is het bijna niet te horen. Dit is meestal goed te horen in de 5e versnelling tussen 90 - 100 km/u ? In de meeste gevallen is het niet erg en kun je nog hoge km standen halen. Ik weet natuurlijk niet hoe erg het in jouw geval fluittoon te horen is.

lopac42 (0), 15 jaar geleden

J a maar hoor je dat dan als je gas geeft het gaat met het toerental mee Bij mij lijkt het meer het geluid van snaar die fluit

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.