Peugeot 308 2014: foutmeldingen

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

hallo, onze auto geeft opeens verschillende foutmeldingen, namelijk Hill holder, bandenspanning, ABS en ESP. Garagehouder heeft de ABS sensor vervangen, maar helaas branden de lichtjes nu nog steeds. Heeft iemand ervaring hiermee? Nog belangrijker weet iemand een oplossing?

graag uw reactie

Met vriendelijke groet
Heidy Kramer

Weetniet23

Geplaatst door Weetniet23 , lid sinds 1 maand geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 308? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

harry4203 PRO, 1 maand geleden

Een garagehouder zoeken die eerst diagnose stelt alvorens onderdelen te vervangen. Er zal waarschijnlijk een fout worden uitgelezen mbt tot een probleem in een wielsensor, dit kan ook aan een draadbreuk of een lager oid liggen. Dus meten adhv de foutcode en probleem oplossen.

Weetniet23, 1 maand geleden

Beste Harry, blijkbaar is het niet zo makkelijk om de diagnose te stellen. Verder viel de cruisecontrole ook zomaar uit. zegt u dat iets?

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Is allemaal gerelateerd aan je storing.

harry4203 PRO, 1 maand geleden

Idd, Ik heb ook niet gezegt dat t makkelijk is, maar met de juiste apparatuur, een schema en de nodige kennis is t prima op te lossen. De uitgelezen foutcode( misschien weet je die?) geeft een zoekrichting.

STIP911 PRO, 1 maand geleden

als er wel een storing op een abs sensor zit, kun je op een makkelijke manier uitsluiten waar ongeveer het probleem zit, en mijn advies is monteer geen imitatie sensoren want deze hebben meestal een andere weerstands waarde, waar de auto heel veel storingen op kan geven, heb het zelf ervaren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 308 of stel zelf een nieuwe vraag.