Peugeot 406: gaat in noodloop

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2 4hx

hoi,

heb hier een auto en die gaat in storing bij flink doortrekken en krijg dan een foutcode, turbodrukregelverschil.
denk hierbij aan een defect regelklepje of een turbo die vastzit. maar omdat ik met de kts geen verhoogde turbodruk krijg bij mijn meetwaarden twijfel ik. wil eerst graag even weten of de turbodruksensor werkend is, of het aan mijn uitleesapparatuur ligt. nu heb ik in autodata gekeken maar kan niet goed vinden waar ik die sensor bij dit model kan vinden. is er iemand die een tip heeft?
groeten michiel

Michielrc7825

Geplaatst door Michielrc7825 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Michielrc7825 (0) PRO, 17 jaar geleden

niemand?

Michielrc7825 (0) PRO, 17 jaar geleden

oorzaak gevonden, bleek dat er schade is geweest en het niet echt goed hersteld is mbt de bedrading en sensoren, turbodruksensor was netjes ergens voorin tegen de bumper opgehangen, dus daar kwam mijn probleem van het niet kunnen meten vandaan. de foutcode van het drukregelversshcil kwam van de druksensor die achterbleef. na montage van druksensor in het inlaatsysteem kwam er een andere fout: te hoge ladedruk. de drukregelklep vervangen en nu is alles weer als vanouds.
groeten michiel

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

zoiets verzin je niet als je ermee geconfronteerd wordt :-S

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum