Peugeot 406: 406 coupe div elec problemen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo,

Ik heb nu sinds een week een peugeot 406 coupe.

Nu heb ik een paar probleempjes.

Me mistlampen voor doen het niet... achter wel maar er gaat nergens van een lampje branden op me dashbord.. dus ook niet van achter.
Het linker raam gaat als ik de deur dicht doe wel verder omhoog, maar niet ver genoeg... er komt iets water doorheen en je hoort hem suizen op de snelweg..
En het lijkt dat als ik het gas los laat rond de 2000 rpm dat hij te lang in toeren blijft hange.

MVG
Bert

bertjuh1239

Geplaatst door bertjuh1239 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Richard9710 (0), 17 jaar geleden

Er is een mogelijkheid om de ramen opnieuw in te leren. Staat ergens op problemcar hoe dat moet. Weet niet of dat ook voor een coupe geld maar ik denk het wel.

jos5954 (0), 17 jaar geleden

Zekeringen checken, dashboardlampje kan ook nog kapot zijn. Als het raam niet goed dicht gaat kan ook aan de afstelling/positie van het raam liggen. Heb ik gehad nadat er een keer een raam vervangen is. Dat is dan niet elektronisch maar ligt aan de stand van de ophang schroefjes. Dashboard lampjes zijn zelf te vervangen. Krijg je overigens het raam wel altijd dicht bij handmatig sluiten??

michelb1975 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo, ramen van een coupe kun je inderdaad afstellen, is wel een rot klussje maar het is te doen en het resultaat is dat er geen water meer door kan komen.

Je moet maar eens bij de dealer infomeren of rij eens langs een schadeherstel bedrijf dat zijn ook handige jongens. succes!

Mickey7837 (0), 17 jaar geleden

Inleren ramen is heel makkelijk: staat gewoon in je gebruiks aanwijzing!
Deur dicht, ramen geheel laten zakken door de knop de hele tijd ingedrukt te houden, daarna omhoog door de knop omhoog te houden totdat ze helemaal dicht zitten... en klaar is bertjuh...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum