Peugeot 406: Tikkende lpg installatie 406

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8

Spontaan sloeg mijn motor af op LPG, alle ledjes gingen uit, ik heb daarna de schakelaar op benzine gezet motor loopt goed, weer omgeschakeld op LPG hoor relais tikken, rode ledje gaat branden daarna 1e groene 2e groene enz. na enige tijd zie ik het rode ledje weer branden, waarna motor weer afslaat, zelfde procedure weer herhaald, nu blijkt motor wel lopen maar ik zie de groene ledjes aan en uitgaan. wie kan mij hier iets over melden?

woude004

Geplaatst door woude004 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sel (0), 17 jaar geleden

Tikkende lpg installatie? Bedoel je hiermee het welbekene "klik" bij het overschakelen naar lpg? Als ik je verhaal zo lees dan is je lpg systeem in de war. Hij gaat wisselend van benz --> lpg --> benz --> lpg etc overschakelen? Als de motor op lpg loopt dan branden de ledjes op de schakelaar rood groen etc.. Tevens is het dgi-injector goed hoorbaar. Dgi-injector is een vierkant blokje waar 1 slang ingaat en 4 uitgaan. Als de motor op lpg loopt hoor je takke-takke-takke-takke takke- etc..
(gezien de bj van je auto heb je waarschijnlijk AG DGI installatie).

woude004 (0), 17 jaar geleden

idd Sel, het welbekende tikken is als tie overschakeld van benzine naar Gas, als ik fel optrek gebeurd het onophoudelijk, als ik rustig op de snelweg cruise hoor ik het niet.

woude004 (0), 17 jaar geleden

Alles weer opgelost via het erkende AG-inbouwstation.
Deze heeft de DGI-injector vervangen en hij loopt weer als nooit tevoor!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.