Peugeot 406: gasinjector

Bouwjaar: 1997

wij hebben dus een 406 station.we hebben hem nog geen jaar en nu al problemen met het gas.Nu zegt de gasspecialist dat de injector stuk is en dat daar 2 a 3 maanden levertijd op zit.Op benzine rijdt hij ook niet super.,maar we moeten er wel mee op vakantie naar Frankrijk.Heeft er iemand nog een suggestie hoe we aan een andere injector kunnen komen.Zijn al alle autobedrijven afgelopen en de sloop ook al.type AG.500.009

kyra

Geplaatst door kyra (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

heemskerk4251 (0), 18 jaar geleden

AG heet tegenwoordig Teleflex. Op het internet te vinden onder
http://www.lpg.nl

Onder het kopje fabrikanten is eea over teleflex te vinden. Met een beetje geluk ook hoe je aan een injector kunt komen. Neem contact met ze op of met een van de top dealers.

Overigens ben je al bij autodemotagebedrijf Vos in Boven Leeuwe geweest? 0487 592415. Heeft veel Peugeot onderdelen. Mail (indirect) met
http://www.bartebben.com of bel ze. Goed bedrijf.
gr.

Cees

kyra (0), 18 jaar geleden

bedankt voo de tip,maar nog steeds geen injector,als het daar al aan ligt.Dit weekend hebben we een flink stuk gereden.Maar het gekke is,dat is we hem resetten dan kun je ook ineens op gas rijden,alleen branden er dan geen lampjes.alleen als we hem dan weer opnieuw starten doet hij het niet meer of er zit een tik in.Maar dan wil hij ook niet meer op benzine lopen.Alleen als we hem weer resetten.De garage snapt er ook niks van!Die dachten al aan een computerstoring.Wie kan ons vertellen of dat eventuele dure reperaties zijn.Anders doen we hem weg.

Erwin2907 (0), 18 jaar geleden

Alice,
Onderdelen kun je veelal bestellen bij Car Care Wallinga, adres http://www.autogasinbouw.nl/
Bel ze eens.
Succes,

Erwin

kyra (0), 18 jaar geleden

we zijn al bij de gasspecialist geweest van teleflex,maar ze hebben een levertijd van 2 a 3 mnd.Peugeot dealer geloofde het ook niet,dus heeft het ook geprobeerd zonder succes.Dus we zitten met een moeilijk probleem.

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo Alice,
Heb je de tips van Cees Heemskerk ook al gelezen en ter harte genomen ? Aangezien je auto op benzine ook niet goed loopt zou je eerst hier eens naar moeten kijken. Als die op benzine goed loopt en op LPG niet, ga dan maar eens de gasinjector vervangen.

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Op benzine lopen ze vaak beroerd omdat het systeem vervuild.
Doordat er te weinig op bezine gereden word.
Maar als tie ook niet op benzine wil starten dan lijkt me dat daar idd het probleem begint.

heemskerk4251 (0), 18 jaar geleden

Deze systemen starten altijd op benzine, en pas na een aantal kilometers wordt op gas overgeschakeld. Het benzinebedrijf blijft zo op orde. Dus als de auto slecht op benzine loopt moet dit eerst worden verholpen. Ga naar een peugeotdealer en laat hem uitlezen. Wat bedoel je met brandende lampjes??? Als het motormanagement lampje brandt dan moet je zeker naar de dealer. Voor hetzelfde geld is het een sensor die je in de steek heeft gelaten, en gaat de motor in de noodloop. Hij loopt dan slecht, zowel op benzine als op gas. Met het resetten wordt de noodloop tijdelijk opgeheven en lijkt het net of het probleem over is.

gr.

Cees

kyra (0), 18 jaar geleden

bedankt Cees voor de tip,we zullen morgen direkt even langs de dealer gaan.

primera p11 (0), 18 jaar geleden

als het een AG gassysteem is gaan ze al snel over op gas.
Vaak te kort om het benzine systeem schoon te houden.
Volgens het instructie boekje moet je eens in de maand 25 km op benzine rijden, om het benzine systeem goed te houden.
Daarom rijden ze na een aantal jaren op gas gereden te hebben vaak beroerd op benzine.

heemskerk4251 (0), 18 jaar geleden

Alice,

Al iets wijzer geworden?

gr.

Cees

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum