Peugeot 407: gat in acceleratie tussen 1ste en 2de bij koude motor

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: EW7A

bij koude motor houdt de wagen sterk in bij schakelen van 1ste naar 2de versnelling, soms zelfs stilvallen.
geen storingcodes in geheugen en laatste versie soft in motorebe. zou de wagen eens laten draaien op TUNAP reinigingsprodukt maar de wagen heeft amper 16000 km, dus weet niet of dit enig soelaas zou brengen.
heeft iemand hier enige ervaring mee??

PEUGEOT TR

Geplaatst door PEUGEOT TR (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoi TR, kunnen wij met de pps de longterm fueltrim zien ? Die geeft soms wel eens wat info . Ik dacht dat de longtermfueltrim alleen te zien was met een foutcode erbij.
Ik neem aan dat je de gasklep al ingeleerd hebt ? .
Verder kijk eens of er een goede voorste lambda sonde inzit. Daar n.l iets over geschreven door peugeot.

peugeottechnieker (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik zou eens naar de koelvloeistofsensor kijken, je weet wel die groene, alsie nat is gebeuren er nare dingen. Of misschien heb je het al opgelost ?

PT nieker

PEUGEOT TR (0) PRO, 14 jaar geleden

heb een reiniging met tunap 137 en 173 gedaan, zo van die bussen die je met een speciale adapter rechtstreeks op de benzineverdeelbuis aansluit en perslucht op zet. de klant nog niet gehoord sedertdien, ik wacht nog een beetje af.heb er mee gereden en vond em goed, wel een lui ding, maar dat is een ew7 in 407 zowiezo.
de lambda was in orde, in de historiek van storingen zat niets ivm motorsturing. ik ken de "nare dingen" vd sensor, maar heb de ebe stekkers niet nagezien, heb er niet aan gedacht,in geval ie terugkomt ga ik het nazien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum