Peugeot Boxer 1996: hoe stel ik brandstofpomp op tijd

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: T8A, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 75

Als ik mijn bus start gaat dit moeilijk. Gepaard met veel rook en cilinders die na elkaar actief worden. Ik wil graag de pomp afstellen maar hoe doe ik dat bij deze 2.5TD motor? Ik kan er nergens iets over vinden namelijk.

Doekie40

Geplaatst door Doekie40 (0) PRO , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 3 jaar geleden

Zit er geen lucht in het systeem omdat de boel langzaam op gang komt ?
Als de pomp echt verkeerd staat loopt hij ook warm als een tractor zonder vermogen.

jan T (10) PRO, 3 jaar geleden

ik zou je verstuivers eens na laten kijken zou best kunnen dat er een leeg druppeld en dan rookt hij ook bij de start en loopt hij eerst ook niet goed. groetjes jan.

    Goed punt! Startmotor wil soms ook moeilijk rond, zou compressie kunnen zijn door bovenstaand probleem? Dit gebeurt echter soms ook bij warme motor. - Doekie40 (0) PRO, 3 jaar geleden

Doekie40 (0) PRO, 3 jaar geleden

Ik heb wat aan de smoorklepafstelling van de pomp lopen draaien en hij start beter. Koude start gaat nog wel met relatief veel rook gepaard.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.