Peugeot 807: klink 807

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 Hdi

ik heb een rechterklink(pasagierskant dus) van de schuifdeur die afgebladderd is en dat doet pijn als je deze vast neemt. Nu heb ik een 2dehands klink die ik kan bestellen maar die persoon vraagd hiervoor 100€+verzendkosten. Wat vinden jullie van die prijs? wat zou een nieuwe klink dan wel niet kosten?
weet iemand een adres waar ik eventueel een 2dehands zou kunnen bekomen? Ik heb ze gevonden via deze weg en iemand heeft er op gereageerd: http://www.herbruik.be/index.php//De+Vos...
graag jullie mening

dekleinewitte

Geplaatst door dekleinewitte (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 807? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mark clio (0), 12 jaar geleden

kijk even op ebay zal er best tussen staan voor minder als 100 euro denk ik gr mark

dekleinewitte (0), 12 jaar geleden

Marc , ik heb even gekeken op ebay maar welke zoekterm gebruik je hiervoor he? is de juiste benaming klink? ik heb er alvast geen gevonden.

peugeottechnieker (0) PRO, 12 jaar geleden

Een nieuwe handgreep kost ongeveer 60 euro nieuw bij de dealer, alleen jammer dat die zilvergrijze niet meer leverbaar is. peugeot stelt dan voor om de gehele set rondom te vervangen door gelakte in de carosserie kleur.
Ik zou eigenlijk alleen die ene van de rechterschuifdeur bestellen en dan zilvergrijs spuiten met een spuitbus. Wel kans op enig kleurverschil natuurlijk. Is denk ik het eenvoudigst
Heb je al geprobeert Bij Bart Ebben trouwens ?

Succes,

PT nieker

dekleinewitte (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor de tip. Ik kende Bart Ebben niet maar ik heb er een mail met de vraag naartoe gestuurd. Indien ik er geen vind ga ik voorlopig proberen met een zacht schuurpapier en slispapier de scherpte er vanaf doen aangezien het aan de binnenkant is en optisch eigenlijk geen probleem geeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 807 of stel zelf een nieuwe vraag.