Peugeot 207 SW 2012: klok en afstandsbediening vallen steeds uit

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 5F01, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Nadat ik van de week mijn motor uitzette tijdens een telefoongesprek via bluetooth en overschakelde naar mijn telfoonspeaker (om uit te kunnen stappen) bleef het geluid over de speaker zich (hard) herhalen als een toon. Ik hoopte met het uitzetten dat het over ging, maar helaas niet.
Na veel zoeken en klooien besloot ik de zekering even los te halen, omdat er duidelijk een reset nodig was (stopte niet vanzelf). Ik kreeg op die plek zonder middelen echter niet Nr. 10 te pakken (die voor de klok en het geluid) en heb toen SW er uit gehaald en weer in gedaan.
Probleem opgeloste, echter....

Sinds dat moment kan ik mijn auto na het rijden via de afstandsbediening op slot doen, maar even later niet meer van slot halen via de afstandsbediening. Bovendien wordt mijn klok (en de instellingen het scherm) steeds gereset en begint dus bij 0 uur ergens in 2005 of zo.

Iemand enig idee waar ik moet kijken om iets te maken? De zekering heb ik nagekeken die lijkt heel (en als ik hem er uit haal is alles uit).
Als ik start werkt ook de afstandsbediening weer, tot een paar minuten na parkeren. En dan begint het weer bij niet werken en 0 uur.

Help!
Bij voorbaat dank.

mdelcour

Geplaatst door mdelcour , lid sinds 2 jaar geleden

1 Reactie

Juano, 2 maanden geleden

Is dit ooit opgelost ?
Want heb nu hetzelfde probleem met mijn 207

    Nope, sorry. Auto verkocht, werd nog veel erger en bleek een omgebouwde Engelse auto te zijn. - mdelcour, 2 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 SW of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.