Peugeot 206: knipperlicht 206 lijdt eigen leven.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo allemaal,

Ik heb een peugeot 206 1.6 xs van mijn moeder overgenomen en het is een heel fijn autootje! Alleen zijn er 2 vage minpuntjes die ik graag verholpen zou zien. Het knipperlicht gaat vaak spontaan aan, bij het starten knippert hij sowieso ongeveer 4 keer maar ook vaak tijdens het rijden gaat hij knipperen. Meestal is het rechts (vanaf bestuurder gezien). Vorige week kwam ik erachter toen mijn vriend mijn auto gebruikte om de zijne proberen te starten dat het knipperlicht zodra hij zijn auto probeerde te starten dus spontaan ging knipperen. Stopte hij, stopte mijn knipperlicht ook. Soms heeft hij er ook weleens een paar dagen geen last van. Wat kan dit zijn?

Het 2e probleem is de temperatuur meter. Die werkt niet als je rijdt en de kachel werkt dan ook zo goed als niet. Echter, als je even stilstaat met draaiende motor doet de temperatuurmeter het opeens wel! En de kachel gaat dan ook goed werken met als resultaat dat het in 1 keer weer veel te warm wordt!

De meter is niet defect lijkt mij toch? Anders zou hij helemaal niet moeten werken?

PS ik schrijf die berichtje even onder naam van mijn vriend want die heeft het al druk genoeg met zijn eigen auto die al sinds aankoop niet meer rijdt :P

Groetjes Angela

kuiltje22

Geplaatst door kuiltje22 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

j@n-willem (0) PRO, 9 jaar geleden

Hoi angela,
De thermostaat is defect ivm koud blijven deze blijft dan open staan. Op het moment dat je stil staat loopt de temperatuur iets op. De com 2000 is defect dat is je knipperlicht en ruiten schakelaar in 1 unit. Hij voelt vast ook wel wat gammel, je voelt niet echt meer een klik met inschakelen.
succes gr jan Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.