Peugeot 306: koelven lage snelheid schakelt niet in,stoplampje brandt

Bouwjaar: 2001

stoplampje gaat branden als de auto een tijdje stil staat, met draaiende motor ( b.v in de file ) de temperatuur op dat moment is dan 95 graden. de koelven hoge snelheid gaat dan pas draaien.
dus de lage snelheid gaat niet lopen voor die tijd.
alle denkbare mogelijkheden al geprobeerd, denk zelf het bitronkastje. deze zit namelijk niet in mijn auto, model 306 1.6 break incl airco 06-2001 tu5jp nft motor.hij stuurt de lage snelheid van de ven niet aan. algemeen word dan gezegd dat het in de regeleenheid zit. weet iemand misschien een oplossing voor dit rare probleem!

jer.albers

Geplaatst door jer.albers (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Beunhaas (530) PRO, 18 jaar geleden

Ik zou het gewoon negeren, mag het ook fan zijn......

205GTiGriffe (0) PRO, 18 jaar geleden

Das geen oplossing Kees!

infomen (0), 18 jaar geleden

ik heb ook een 306 uit 2001. Ik had een tijdje terug het probleem dat de koel fan helemaal niet inschakelde. Het probleem was dat de radiator verstopt was. Dus de stroming van het koelvloeistof was niet goed. Hierdoor wist de temperatuursensor niet goed wat de daadwerkelijke temp. was. Dus de radiotor is schoongespeold door de garage. Maar nu schakelt mijn koel fan pas bij 105 graden in. Dat is volgens de garage geen probleem en het stop lampje brandt niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum