Peugeot 208 2016: Koplamp unit

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Bluehdi, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Om mijn peugeot 208 van 2016 wat op te frissen besloot ik om nieuwe koplampen te kopen met een fraai xenon en led design.
Het lukt me echter niet om de originele koplamp unit eruit te halen. Ik weet ondertussen wel dat deze vast zit met 3 vijzen: één vooraan, één achteraan en één onderaan. Deze voor en achter waren geen probleem om te vinden en los te maken, maar deze onderaan is gewoon onvindbaar.
Iemand die tips heeft hoe ik de unit eruit kan halen en de vijs los te krijgen of eventueel een link naar een video? Ik heb heel youtube afgezocht maar vind enkel videos over hoe je één lamp vervangt (niet de hele unit).
Alvast bedankt!

brecht.rombaut2002@gmail.com

Geplaatst door brecht.rombaut2002@gmail.com (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 208? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1460) PRO, 3 jaar geleden

Om te beginnen moet de bumper er af , is deze er af is het een kwestie van goed kijken je hebt de nieuwe koplamp als voorbeeld , ten 2e levert het ombouwen geen software problemen op ?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 208 of stel zelf een nieuwe vraag.