Peugeot 306: Koppeling

Bouwjaar: 1994

Heb een peugeot 306 xn met km stand 106327 met het kenteken GP-XG-74 heb volgende probleem als ik ga op trekken verliest auto vermogen ik denk aan de koppeling, als het ik laat vervangen waar moet ik op letten,moet ik gelijk distirbutieriem ook vervangen die heb ik nog niet laten vervangen om de hoveel km mag ik distributie riem laten verbangen,wat kost het eigenlijk om dit alles te laten doen.

bedankt voor de info,

Groetje's,

Alexandro

alexandro

Geplaatst door alexandro (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dboot (0), 19 jaar geleden

Je kunt dit makkelijk testen door 50 km/h te gaan rijden in zijn vijf. Als je dan vol gas geeft moeten de toeren van de motor langzaam omhoog gaan. Mocht dit gebeuren dan weet je dat je koppelingsplaten zijn versleten. Bij vervanging wordt er altijd een nieuwe koppelingset opgezet: Bestaande uit: drukgroep, druklager en koppelingsplaten. Je hoeft je distributieriem niet gelijk te vervangen deze hoeft niet los te worden gehaald maar het is wel verstandig als je dat doet gezien de km stand.

dboot (0), 19 jaar geleden

sorry ik zei dat de toeren langzaam omhoog moesten gaan. Als dit gebeurd is het goed mocht je ineens heel veel toeren gaan maken als je vol gas geeft dan zijn ze versleten.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.