Peugeot 205: kortsluiting 205 cti

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine

Hoi allemaal,

heb vandaag een peugeot 205 cti binnen gekregen. met de volgende klacht.

accu was leeg gegaan na een paar dagen staan. accu opgeladen en terug gezet door de klant. bij aansluiten kwam er rook uit de dynamo. nu bij contact aanzetten gaan er spontaan lampen branden , raw werkt niet evenals de ruitenwisser . iemand een idee hoe dit kan.???

alvast bedankt

mvgr

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

niet verkeerdt om aangesloten, met monteren of met laden(dus je - op + en + op - )
?

apalracer (0) PRO, 14 jaar geleden

de accu staat er nu goed in toen de auto bij ons kwam. wat de klant zelf heeft gedaan qau aansluiten weet ik niet. maar als hij deze zou laden thuis op het keukenblad en verkeerd zou aansluiten had het daar toch goed mis moeten gaan?

mvgr

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Als de accu echt goed leeg was, heeft hij em gewoon omgepoold. maar dat is kennelijk niet het geval. Denk zelf aan verkeert om aangesloten kabels...

hilco flinkert (0), 14 jaar geleden

heb zelf een 205 1.9gti 1992 heb een keer de startkabels verkeerd aangesloten en er kwam rook uit de dynamo en uit het dashboard,ik had geluk heb allen een andere dynamo gemonteerd en alles werkte weer.waarschijnlijk is de accu een halve slag gedraaid en dus verkeerd aangesloten

apalracer (0) PRO, 14 jaar geleden

sorry vergeten door te geven dat het opgelost is. de eigenaar had inderdaad de accu om gepoold. nieuwe accu en dynamo nog een paar zekeringen vervangen en de auto liep weer gelukkig.

mvgr

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.